Blytung søndag

I helgen var det NM i styrkeløft utstyrsfritt hos Sande KK.

DSI hadde oppgaver alle dagene, med medlemmer blant dommere, jury og plattingmannskap, samt en anstendig mengde supportere på søndag.

Fra Drammens Tidende: «På søndagen ble mesterskapet avsluttet av de tøffeste og største guttene. Der stilte Drammen SI med to utøvere. Eysteinn Fannar Oddgeirsson kom på åttende plass i -105 klassen. Islendingen løftet 235 i knebøy, 167,5 i benkpress og 260 i markløft. Lagkamerat Lars Andersson løftet seg til en bronsemedalje i den tyngste vektklassen +120 kilo. Han løftet serien 242,5 kilo i knebøy, 185 kilo i benkpress og 280 kilo i markløft. »

Begge gutta våre greide å dra inn nye personlige rekorder og vi er skikkelig stolte av dem! Det skal nevnes at Eysteinn i år gikk i A-puljen, altså blant de sterkeste av de påmeldte. Det er et godt hopp opp fra i fjor da han fortsatt var junior. Lars har slitt med både skader og dårlige treningsmuligheter i lengre tid, men har greid å prioritere baseøvelsene slik at han økte sammenlagtpersen med 7,5kg fra i fjor, og det var mye mer å hente i både benk og markløft.

Fra venstre: Bjarne, Tommy, Jon, Lars, Morten, Eysteinn, Jan Einar og Marit. I tillegg var Kjetil, John Alan og Heidi innom på søndag for å heie.